Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Company news about Σχέδιο αναμόρφωσης για την περιοχή κοντά στο αεροδρόμιο Palam
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-0755-27214455
Επικοινωνήστε τώρα

Σχέδιο αναμόρφωσης για την περιοχή κοντά στο αεροδρόμιο Palam

2023-10-10

Latest company news about Σχέδιο αναμόρφωσης για την περιοχή κοντά στο αεροδρόμιο Palam

Σχέδιο αναμόρφωσης για την περιοχή κοντά στο αεροδρόμιο Palam

Νέα Δελχί: Το PWD θα αναλάβει την επισκευή και ομορφώσεις δρόμων γύρω από τον αεροπορικό σταθμό Palam και οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι πολλά προσκλήσεις είχαν διατεθεί για την κηπουρική,εγκατάσταση πλέκων και ηλιακών φώτων στον δρόμο Palam.
Πλησίως του τερματικού σταθμού I του αεροδρομίου, το τμήμα σχεδιάζει να αναλάβει εκτεταμένη φύτευση καλλιεργημένων δέντρων, θάμνων και εποχιακών ανθοφόρων φυτών.Τα δέντρα όπως το Bismarckia palm και το Plumeria alba θα φυτευτούν σε μεγάλους αριθμούς, εκτός από περίπου 100 Ficus retusa, στο πλαίσιο του σχεδίου ομορφώσεως..
Το τμήμα θα δημιουργήσει πρώτα τάφρους και θα κάνει εργασίες γης στο σημείο και στη συνέχεια θα φυτέψει τα δέντρα.
Στο piλαίσιο των εργασιών ομορφώσεως για τη σύνοδο κορυφής της G20, θα εpiιτεθούν στύλοι για διακοσμητικά και άλλα είδη χρήσης.

Στον δρόμο, το PWD θα διορθώσει ηλιακά φώτα, τα οποία είναι ένα είδος συσκευών οδικής ασφάλειας που χρησιμοποιούν ηλιακή ενέργεια για να φωτίσουν τον δρόμο.Χρησιμοποιούνται συχνά για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας σε περιοχές με χαμηλές συνθήκες φωτισμού ή με κακή ορατότητα.
Για τους τελευταίους μήνες, η PWD διεξήγαγε την καλλυντική εργασία κοντά στο αεροδρόμιο κατά μήκος του T-3 για την προετοιμασία της συνόδου κορυφής της G20.
Το σχέδιο αναδιαμόρφωσης, το οποίο περιλαμβάνει την αισθητική αναβάθμιση της οκτώ χιλιομετρικής διαδρομής μέσω ομοιόμορφων χρωματικών σχεδίων στις πύλες και στις πεζοδρόμιες,κηπουρική αναθεώρηση με φύτευση ανθοφόρων φυτών διαφορετικού χρώματος και ύψους, ώστε να επιτευχθεί ένα σταδιακό τριχρωματικό μοτίβο, γενική καθαρότητα και συμμετρική εγκατάσταση των σιντριβάνων και των μεγάλων αγάλματος λιονταριών.

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Ηλιακά οδικά στηρίγματα Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2018-2024 solar-studs.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.