Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Company news about Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα ηλιακά φώτα προτού ψωνίσετε
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-0755-27214455
Επικοινωνήστε τώρα

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα ηλιακά φώτα προτού ψωνίσετε

2023-10-10

Latest company news about Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα ηλιακά φώτα προτού ψωνίσετε

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα ηλιακά φώτα προτού ψωνίσετε

Τύπος

Όταν επιλέγετε τα καλύτερα εξωτερικά ηλιακά φώτα για τον χώρο σας, σκεφτείτε τους στόχους σας για τα φώτα.Ή προτιμάτε το φωτισμό περιβάλλοντος που παρέχει μια μαλακήΖεστή λάμψη;

Υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί τύποι ηλιακών λαμπτήρων, και όλοι τους διαφέρουν στον τρόπο εγκατάστασής τους.Hampton Bay LED ζεστά λευκά φώτα διαδρομής τοπίου, είναι σχεδιασμένα με παλούκια που μπορείτε να χώσετε στο χώμα δίπλα στο δρόμο ή το πεζοδρόμιο σας.

Υπάρχουν επίσης ηλιακά φώτα που μπορούν να τοποθετηθούν ψηλά σε ένα ξύλινο φράχτη ή κατάστρωμα, όπως τοΗλιακοί φανάρια για τοίχους, 2 πακέταΑν ψάχνετε για κάτι πιο διακοσμητικό, μπορείτε να βρείτε φώτα με χορδές και φανάρια από δοχεία με ηλιακή ενέργεια, όπως τα Brightech Ambience Pro Solar Powered Outdoor String Lights.

Άλλοι χρησιμοποιούν ηλιακό φωτισμό ως φορητή επιλογή φωτισμού."Πολλοί άνθρωποι που απολαμβάνουν να κατασκηνώνουν έξω συνήθως επιλέγουν φανάρια και λαμπτήρες με ηλιακή ενέργεια, καθώς είναι φορητά και αυτοδιατηρούνται για την ενέργειά τους. "

Η μπαταρία

Τα καλύτερα εξωτερικά ηλιακά φώτα έχουν μια μπαταρία που μπορεί τελικά να αντικατασταθεί αν σταματήσει να λειτουργεί.Τα ηλιακά φώτα απαιτούν επαναφορτιζόμενες μπαταρίες για να λειτουργούν ως αποθήκευση για την ηλεκτρική ενέργεια που συλλέγεται από τον ήλιοΟ Τζέιμσον λέει.

Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες δεν διαρκούν για πάντα, οπότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χρειαστεί να τις αντικαταστήσετε κάποια στιγμή.που είναι εύκολα διαθέσιμα για αγορά στο διαδίκτυοΔεδομένου ότι οι μπαταρίες μπορούν απλά να αντικατασταθούν κατά τη διάρκεια της γραμμής, δεν θα χρειαστεί να αντικαταστήσετε ολόκληρο το φωτιστικό.

Τοποθεσία ηλιακού πάνελ

Μερικά από τα ηλιακά φώτα σε αυτή τη λίστα έχουν μικράΗλιακοί συλλέκτεςΟι περισσότεροι από αυτούς τους τύπους φωτισμού έχουν μόνο ένα εξωτερικό ηλιακό πάνελ που τροφοδοτεί ολόκληρο το σύνολο των φωτισμών.φώτα κάτω από μια βεράνταή καλυμμένη βεράντα, θα μπορείτε να δώσετε στο ηλιακό πάνελ άμεσο ηλιακό φως ενώ τα φώτα θα είναι εκεί που τα θέλετε.

Οι δοκιμαστές διαπίστωσαν επίσης ότι τα φώτα με μεγαλύτερα ηλιακά πάνελ μερικές φορές μπορεί να έχουν λιγότερο αισθητική εμφάνιση, οπότε βεβαιωθείτε ότι αισθάνεστε καλά για το μέγεθος και τη θέση του πάνελ πριν το αγοράσετε.

Προστασία των υδάτων

Τα περισσότερα από τα ηλιακά φώτα σε αυτή τη λίστα είναι ανθεκτικά στο νερό, όπως τοAloftSun Αισθητήρας κίνησης Ηλιακά εστιατόρια τοπίου(Αυτό είναι διαφορετικό από το αδιάβροχο, που σημαίνει ότι ένα προϊόν δεν επιτρέπει σε κανένα νερό να περάσει.)

Αυτά τα φώτα θα είναι καλά σε κανονικές βροχοπτώσεις και χιονοθύελλες, αλλά μπορεί να θέλετε να τα φέρετε μέσα όταν βρέχει πολύ και φυσάει.Θα δείτε συχνά την προστασία του νερού που αναφέρονται ως βαθμολογία IP, καιΔιεθνές πρότυποπου μοιάζει με "IP45".

Ο πρώτος αριθμός δείχνει πόσο καλά προστατεύεται το αντικείμενο από στερεά αντικείμενα όπως σκόνη, και ο δεύτερος αριθμός δείχνει πόσο καλά προστατεύεται από υγρά.,Και όσο μεγαλύτερος ο αριθμός, τόσο πιο προστατευμένη είναι από το νερό.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Τα καλύτερα ηλιακά φώτα έχουν ειδικά χαρακτηριστικά, όπως διακόπτες ανά/εκτός, χρονόμετρα ή αισθητήρες κίνησης.Ηλιακά φώτα για εξωτερικούς χώρους, έχουν ακόμη και διαφορετικές ρυθμίσεις φωτισμού όπως αργή εξασθένηση ή αναλαμπή.

Πριν αγοράσετε ένα ηλιακό φως, ρωτήστε τον εαυτό σας ακριβώς τι χρειάζεστε ώστε να βρείτε ένα ηλιακό φως που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Ηλιακά οδικά στηρίγματα Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2018-2024 solar-studs.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.