Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Company news about Ένα από τα πιο δημοφιλή ηλιακά φώτα για να φωτίσετε τον εξωτερικό χώρο σας
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-0755-27214455
Επικοινωνήστε τώρα

Ένα από τα πιο δημοφιλή ηλιακά φώτα για να φωτίσετε τον εξωτερικό χώρο σας

2023-10-10

Latest company news about Ένα από τα πιο δημοφιλή ηλιακά φώτα για να φωτίσετε τον εξωτερικό χώρο σας

Ένα από τα πιο δημοφιλή ηλιακά φώτα για να φωτίσετε τον εξωτερικό χώρο σας,

Το να φωτίζετε τον εξωτερικό χώρο διαμονής σας μπορεί να βελτιώσει δραματικά την εμφάνιση του κήπου ή της αυλής σας, και μπορεί ακόμη να σας ενθαρρύνει να περνάτε περισσότερο χρόνο έξω όταν ο καιρός είναι ζεστός.Ένας πολύ καλός τρόπος για να φωτίσετε τον εξωτερικό χώρο σας είναι με ηλιακά φώτα.

"Τα ηλιακά φώτα, σε σύγκριση με τα εξωτερικά φώτα χαμηλής τάσης και γραμμικής τάσης, είναι ασφαλέστερα και πιο φιλικά προς το DIY, δεδομένου ότι απαιτείται ελάχιστη ή καθόλου καλωδίωση", λέει η Sarah Jameson,Διευθυντής μάρκετινγκ της Green Building Elements"Στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν χρειάζεται να φέρεις ηλεκτρολόγο για να το εγκαταστήσεις".

Με μπαταρίες που φορτίζονται μέσω ηλιακών συλλεκτών όλη την ημέρα, τα ηλιακά φώτα μπορούν να βοηθήσουν αποτελεσματικά το νοικοκυριό σας να μειώσει το αποτύπωμα άνθρακα.γιατί δεν υπάρχουν καλώδια για να ασχοληθεί με και, επειδή η αγορά για τα ηλιακά φώτα έχει αναπτυχθεί καθώς η καθαρή ενέργεια γίνεται πιο δημοφιλής, υπάρχουν τόνοι επιλογών, εξασφαλίζοντας ότι μπορείτε να βρείτε τα φώτα που είναι τέλεια για το σπίτι σας.

Δοκιμάσαμε 27 εξωτερικά ηλιακά φώτα στο εργαστήριο δοκιμών μας στο Ντε Μόιν, Αϊόβα.και ικανότητες ανίχνευσης κίνησηςΔοκιμάσαμε επίσης τα φώτα, τα βάλαμε στο ψυγείο, τα ψεκάσαμε με νερό και τους ρίξαμε μια μπάλα γκολφ για να δούμε αν αντέχουν.

Είναι σημαντικό να δίνετε προτεραιότητα στις προσωπικές σας ανάγκες όταν ψωνίζετε, είτε αυτό σημαίνει πολλαπλά επίπεδα φωτεινότητας, ένα συγκεκριμένο σχέδιο που να ταιριάζει με την αισθητική του σπιτιού σας, ή κάτι άλλο.Διαβάστε για τις δοκιμασμένες γνώσεις μας για να βρείτε την τέλεια επιλογή για τον εξωτερικό χώρο σας.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Ηλιακά οδικά στηρίγματα Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2018-2024 solar-studs.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.